BMW E46 M3
First Owner
Excellent condition
Fully documented
BMW maintained

Specificaties

Merk
BMW
Model
M3
Jaar van uitgifte
2004
Kilometerstand
102.369 KM
Vermogen
342 PK
Cilinders
6
Carrosserie
coupe
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Aandrijving
RWD
Exterieur kleur
Carbonschwarz
Interieur kleur
Schwarz

Beschrijving

The perfect cocktail for a sunday morning.

De BMW M3 E46 is wat ons betreft de perfecte auto om een zondagochtend mee te besteden. Een heerlijke cruiser, maar ware sportauto als erom gevraagd wordt. De SMG is heerlijk mee te rijden als je er maar even aan gewend raakt. De verschillende standen in de bak zorgen ervoor dat je kan kiezen tussen standje boterzacht of twee trillende handen aan het stuur en rammen.

De E46 M3 wordt gezien als een van de beste keuzes in de geschiedenis van de M3’s. Waarom? Een perfecte S54 3.2 6-in-lijn die meerdere jaren engine of the year werd. Een brede body die laat zien dat het menens is, en een geluid dat je leert herkennen uit duizenden. Vooral hoog in de toeren begin je verslaafd te raken aan het geluid, en dus de trekkracht en het gaspedaal. De combinatie tussen een gangbare auto en een sportauto lijken perfect samen te komen in Duitse kwaliteit van weleer.

Laatste vraag die jij je zelf afvraagt, waarom zou je deze  kiezen vergeleken met de rest die je vanavond bekeken hebt? Een ton gelopen, regelrecht van de eerste eigenaar met alle documentatie aanwezig. De eigenaar was hier zo fier op dat hij zelfs het inruilvoorstel op de auto wat hij afsloeg erbij heeft gedaan. Volledig BMW-onderhouden, in een prachtige bijna geheel eerste Carbon Schwartz lak. Wat ons betreft de perfecte rijders M3, een auto die lonkt naar hoge toeren, terwijl je prinsheerlijk geniet van rijderscomfort. We ontvangen je graag snel in Doorn!

Foto gallerij

Exterieur

Interieur

Mechanisch

Vergelijkbare auto's in onze collectie

Porsche Boxster S-
€ 0
2000
75.119 km
Porsche Cayenne GTS grijs-
€ 0
2008
123.114 km
Porsche Cayenne GTS Creme-
€ 32.500
2008
118.519 km

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij je terug!
×