Mercedes SL 320
SL-Edition
Excellent condition
1 of 674
Well documented

Specificaties

Merk
Mercedes
Model
SL 320
Jaar van uitgifte
2000
Kilometerstand
54.767 KM
Vermogen
224 PK
Cilinders
6
Carrosserie
Cabriolet
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Aandrijving
RWD
Exterieur kleur
Designo Mystic Blue
Interieur kleur
Schwarz

Beschrijving

De SL-Edition van de Mercedes-Benz SL320; ein Traum, der zum letzten Mal wahr wurde.

Wat is het nu met de SL-Edition, en waarom is dat iets waar collectors naar op zoek zijn? Mercedes trok toen nog eens alles uit de kast om voor de laatste maal te laten zien wat voor een moois dit model te bieden had. Zij kruiste alle opties al voor je aan, en zorgde voor een zeer complete prachtige cruiser. Resultaat? Toen een fantastische rijdersauto, nu een begeerlijk verzamelaarsobject.

Zeitlose Schönheit mit Sichterheitstechnologie von Morgen. Onze vriendelijke oosterburen bedoelde hiermee dat het iconische jaren 80 ontwerp van de Italiaan Bruno Sacco hand in hand ging met technologie van de volgende eeuw. In 1998 huwde het modernere M112 motorblok met de SL320, de eerste V6 die Mercedes ooit produceerde. Zodoende een perfecte combinatie tussen tijdloze looks en modern rijcomfort.

Regelrecht uit een klassiekerverzameling van een Duitse tandarts presenteren we je deze SL320 van het R129 model. Dat de R129 lijn van Mercedes in de lift zaten en steeds populairder werden, wisten we al een tijdje. Voor een verzamelaar is dit model al interessant, laat staan een perfect onderhouden exemplaar van de zeldzame ‘Edition’ in het Mystic Blue met slechts 55.000 kilometer op de teller in originele lak met hardtop. In Doorn zijn ze al fan van de auto, komt u snel een proefritje maken?

 

Qualität ist das Produkt der Liebe zum Detail. – Mercedes-Benz

Foto gallerij

Exterieur

Interieur

Mechanisch

Vergelijkbare auto's in onze collectie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij je terug!
×