Mitsubishi 3000GT VR-4
6000 KM
1ste eigenaar
Modern classic
90's JDM legend

Specificaties

Merk
Mitsubishi
Model
3000GT VR-4
Jaar van uitgifte
1992
Kilometerstand
6.609 KM
Vermogen
320 PK
Cilinders
6
Carrosserie
coupe
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Aandrijving
AWD
Exterieur kleur
Passion Red
Interieur kleur
Zwart

Beschrijving

Een van de crown-jewels voor JDM liefhebbers; een Mitsubishi 3000GT VR4 met maar 6000 kilometer op de teller. Ben je klaar voor snelheid, kracht en absolute thrill?

Deze low mileage Mitsubishi 3000GT VR4 is nog volledig in haar eerste lak ‘Passion Red’.  Als je de motor start hoor je de diepe roffel van haar 3.0 liter twin-turbo V6 welke vraagt om uitgedaagd te worden. Wie denkt dat Japanse auto’s toentertijd ‘betaalbaar’ waren zit volledig mis.In Nederland rekende men toen ruim 165.000 gulden af voor deze vierwielaangedreven machine, vergelijkbaar met de serieuze grootheden uit de jaren 90. Dit merk je aan alles. De rij-eigenschappen van deze auto zijn van een andere wereld. Stabiliteit, tractie en grip en alsnog super in het hoeken.Een mooie optie is de ‘Active Aero’ optie, waarbij de auto zowel haar autospoiler veranderd, en haar voorspoiler ook wat verlaagd. De onderkin zorgt juist voor een andere aerodynamica waarbij downforce geoptimaliseerd wordt en drag verminderd wordt.

Deze auto komt van de eerste eigenaar en dit powerhouse is op zoek naar een collector die inziet dat deze auto een unicum is. De auto heeft weinig zonlicht gezien en is in perfecte condities bewaard. Op de uitlaat zitten nog de aantekeningen van de fabriek, het is alsof je zo terug in de tijd stapt. Laat ons weten als je verkocht bent? Ze staat voor je klaar.

Foto gallerij

Exterieur

Interieur

Mechanisch

Vergelijkbare auto's in onze collectie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij je terug!
×