Over ons

Introductie

Thies werd geboren in de jaren 90, toen Michael Schumacher het wereldtoneel domineerde en bijzonder sterke auto’s werden geproduceerd door gigantische technologische vooruitgangen.

Na het afronden van zijn masterstudie in marketing stond hij voor een keuze; kantoorbaan of fun in life? Enkele jaren heeft hij met plezier gewerkt bij de Cool Classic Club, waarna hij besloot voor zichzelf te beginnen en iets meer focus te leggen op de nineties en zero’s.

Reden hiervoor is dat hij gelooft dat de klassiekerrijder van vandaag de dag zonder zorgen ieder weekend wil besluiten te gaan rijden, en geen zin in gedoe heeft. Einsteigen und losfahren.

Echte passie kan hij ervaren bij mooi lijnenspel en autokleuren, prachtig autogeluid en ouderwetse sterke automarketing. Daarnaast ervaart hij enorm veel plezier van het reizen en het ontmoeten van collectors, vaak unieke personen, over heel de wereld.

De deal zien en hidden gems vinden is iets waar Thies echt gelukkig van wordt. Brokerage past daar perfect bij en een gevulde showroom en brokerage werken perfect samen.

Thies heeft een doel voor ogen; een super betrouwbare mooie locatie creëren, waar mensen kwaliteit kopen met de beste service. Er hoeven geen honderden auto’s per jaar verkocht te worden, degene die gaan moeten top zijn.

Afspraak is afspraak, zaken op orde en beloftes worden nagekomen. Geen concessies.

Onze locatie

De locatie in Doorn is bewust gekozen voor een discrete locatie temidden in de Utrechtse Heuvelrug. Geopend op afspraak zodat we de volle tijd kunnen hebben voor onze klanten. 

Omgeven door landhuizen en grote bossen is er geen betere plek om in alle rust kennis te maken met uw nieuwe liefde. 

Geef ons van tevoren even aan dat u komt, we zijn een klein bedrijf wat enkel op afspraak geopend is.

×